Servicii

Va punem la dispozitii servicii de:

Inchiriere Limuzina
Serviciile tip inchiriere limuzina sunt perfecte pentru evenimente speciale(nunti, botezuri, baluri de absolvire etc.) sau intalniri de afaceri, iar pe langa confortul oferit de acest serviciu veti da dovada de eleganta, rafinament, seriozitate.

Inchirieri Autoturisme
Autoturismele noastre pot fi inchiriate cu sau fara sofer. Preturile sunt stabilite pentru inchirierea acestora cu sofer, pentru inchiriere fara sofer, va trebui sa stabilim pretul de comun acord in functie de diversi factori. In general acest serviciu este util persoanelor din afara Bucurestiului sau celor ce au masina in service.

Transport Angajati
De asemenea, putem acoperi si necesitatile companiilor aflate in afara Bucurestiului cu un numar de angajati variabil(de la 7 la 20 angajati/schimb), prin inchirierea de microbuze utilate modern. Pe langa inchirieri microbuze putem oferi si servicii de inchirieri autocare pentru transport intern sau international, pentru diverse grupuri(grupuri de angajati, grupuri de elevi, grupuri de studenti, grupuri religioase etc.).